Weekendfristelser: Afternoon tea i Cap Horn

Afternoon+tea_6.jpg

Små sandwich efterfulgt af scones og kage serveret med en friskbrygget te. Det er opskriften på den klassiske engelske afternoon tea. Den kan nu nydes i en ny økologisk udgave i Cap Horn hver lørdag og søndag. Glæd dig til hjemmebagte sandwich med blandt andet laksemousse, æggesalat og kokkens egne små frikadeller med agurk. Derefter følger hjemmebagte scones med og uden chokolade med blandt andet cream cheese, lemon curd og marmelade. Som afslutning kan nyde Sarah Bernardt og cheesecake. Teen er fra Perchs eller frisklavet af mynte og ingefær - du vælger selv. Kommer du forbi lørdag kan du samtidig nyde live jazz fra kl. 14 - 15.30.

Hele herligheden koster kun 160 kroner. Skal det boble kan du tilføje et glas Cremant til 50 kroner.

Afternoon tea passer perfekt ind i Cap Horns stil og ånd. Restauranten er kendetegnet ved hjemmelige omgivelser og en uhøjtidelig stemning. Ud over en pejs midt i restauranten serverer Cap Horn mad på forskellige tallerkener købt rundt om i landets antikvitetshandlere. Møblerne er også forskellige og hist og her gemmer sig små nipsting, som alle gemmer på en historie.

Siden 1990’erne har restauranten haft fokus på netop økologi. I dag har de Det Økologiske Spisemærke i sølv, som betyder, at 60-90% af restaurantens føde- og drikkevarer er økologiske.

Økologisk afternoon tea i Cap Horn

Hver lørdag og søndag kl. 14 - 18

Afternoon tea:

  • Hjemmebagte sandwich med æggesalat, laksemousse og frikadelle med agurk

  • Hjemmebagte scones med og uden chokolade med forskelligt tilbehør så som fx cream cheese, lemon curd og marmelade

  • hjemmelavede kager : Sarah Bernhardt og cheesecake

Hertil serveres: 

  • Forskellige te fra Perchs

  • Friks mynte-te

  • Frisk ingefær-te.

Per person: 160 kr. 

Skal det boble?
Fernand Engel
Alsace Cremant, Chardonnay, Pinot Blanc – Pinot Noir

Per glas: 50 kr.


Cap Horn
Nyhavn 21
1051 København K
+45 33 12 85 04

Vibeke Nielsen