Året der gik i billeder

Nu nærmer julen sig, og vi går et nyt årti i møde. Det er tid til at sige tak for i år og på gensyn i 2020.

Tak til alle jer, der besøgte os, deltog i vores arrangementer og valgte at fejre familie og venner sammen med os.

Vi har samlet et par billeder fra året, der gik til minde om et fantastisk 2019. Vi glæder os til at give jer nye spændende oplevelser i 2020.

Året der gik i billeder

Huks Fluks

I 2019 har Huks Fluks blandt andet haft vinsmagninger fra hele verden, herunder Mosel, Catalonien, Washington og Sydaustralien. 2019 var også året, hvor Huks Fluks vandt prisen for årets mest nyskabende gløgg til DM i gløgg. Som altid har sommeren hidkaldt et hav af gæster på terrassen, hvor også “Rosé i det fri” blev et succesfuldt arrangement.

Peder Oxe

Traditionen tro blev sommeren fyldt med arrangementer på Gråbrødretorv. Herunder Oksen på torvet, hvor den 300 kg store okse simrer over kul i et døgn overvåget af Peder Oxes dygtige kokke. Jagtsæsonen blev også skudt i gang på Gråbrødretorv med horn og bukkekonkurrence. Det var også i 2019 Peder Oxes store kagebord så dagens lys.

Kompasset

Kompasset blev endnu engang optaget i den førende restaurantguide White Guide med overskriften: På rette kurs. I løbet af året har Kompasset blandt andet afholdt smørrebrøds-aperitivo, hvor gæsterne fik mulighed for at smage flere stykker i miniatureudgave og Smagens Time, hvor det var børnenes tur til at lege smagsdommere.

Cap Horn

Som Danmarks første økologiske restaurant og med tildelingen af det økologiske spisemærke i sølv kunne Cap Horn fejre økologisk sølvbryllup i 2019. Den økologiske menu fik også et ekstra løft med nye lækre smørrebrødsvarianter og økologiske aftenretter.

Nyhavns Færgekro

Nordisk Mesterskab i sild, sildens dag, valgflæsk og jazz prægede Nyhavns Færgekro i 2019. Nye sildeopskrifter er blevet skabt, nye politikere valgt og jazzen er kommet tilbage til Nyhavn for at blive.

Zeleste

Sommeren blev fejret med bobler til årets studenter. Det årlige krebsegilde var som alle foregående år både udsolgt og aldeles festlig med hagesmække og sang. I løbet af året kunne Zelestes gæster også stifte bekendtskab med forskellige østersvarianter og lære åbneteknikken til det ugentlige østersonsdag. Året afsluttes med en fantastisk julehave i den smukke gård.

Bøf & Ost

Beaujolais Nouveau, fransk skaldyrsfest og French Dining Week var nogle af årets største begivenheder i Bøf & Ost. Menukortet fik ligeledes et løft med nye franske specialiteter.

simpleRAW

I 2019 fik simpleRAW også det økologiske spisemærke i sølv. Der var både vegansk kebab og BBQ på menuen med åbningen af restaurantens hemmelige gårdhave og deltagelse i diverse street food festivals henover sommeren.

Peder Oxes Kælder

Peder Oxes Kælder var både inde og ude i 2019. Årets største begivenhed var bingo på torvet og Distortion, hvor boden meldte udsolgt efter et par timer. Bingo banko i kælderen var også et hit.

Hvad kan du glæde dig til i 2020?

Få en forsmag på kommende begivenheder her.

Vibeke Nielsen