Ny menu i Zeleste: Svampesæsonen er i gang

Glæd dig til svampesæsonen i Zeleste, som hylder de små lækkerbiskner på deres nye menukort. Svampesæsonen starter nemlig nu (helt officielt omkring august og september alt afhængigt af vejret), hvor de fleste svampe titter frem.

Du husker den måske fra tidligere år - svampetoasten. Cremet af fløde, som er perfekt til de vilde svampe. Svampetoasten får et nøk op med trøffel på toppen. Det hele serveres på surdejsbrød.

På menuen finder du en anden ny ret, nemlig portobellosvampen. Portobellosvampen udemærker sig ved sin kraftige smag og umami, hvilket blandt andet gør den en smagfuld erstatning for kød. Portobelloen serveres bagt i selskab mere flere vilde svampe, fløde og trøffel.

Svampene finder også vej til Zelestes hjemmelavede gnocchi. I sommerhalvåret er de blevet serveret med confiterede tomater. Nu får de et sæsonløft med vilde svampe i stedet og en cremet sauce.

Se hele menuen på zelste.dk





Tholstrup