simpleRAW får økologisk spisemærke i sølv

Økologi og mad med omtanke har altid været en del af simpleRAWs DNA. Nu har restauranten opnået Det økologiske Spisemærke i sølv som bevis på, at de er 60-90 % økologiske. Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkeordning for økologiske spisesteder.  

Forside_økologi.jpg

”Det har aldrig været et mål i sig selv at opnå et økologisk spisemærke. Økologi har altid været en helt naturlig del af vores koncept”, fortæller Oliver Blomquist, køkkenchef i simpleRAW.

Om simpleRAW
simpleRAW udsprang oprindeligt af RAW-tankegangen. I dag serverer de mad uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, mælkeprodukter og gluten. Maden er skabt af medarbejdere med stor viden og entusiasme inden for vegansk gastronomi.

Læs mere om simpleRAW på simpleraw.dk

Følg med i simpleRAWs aktiviteter og tilbud.